Contactformulier

Contact Us
First
Last
Edit Template

WebsiteDiscount.nl

Veelgestelde vragen

Enkele vragen die vaak door nieuwe klanten worden gesteld.

De kosten voor je website variëren op basis van de gewenste functionaliteiten en complexiteit. Na een grondige bespreking van jouw doelen stellen we een op maat gemaakte offerte op, zodat je een transparant beeld krijgt van de investering. Je kunt er ook voor kiezen om een van onze standaard website pakketten te bestellen met standaard opties.

De levertijd van een website hangt af van de complexiteit van website of webshop. Doorgaans is de levertijd van een Starter website of standaard website tussen 5 en 10 dagen.

Om te starten hebben we jouw specifieke doelen, gewenste inhoud (teksten, foto's) en eventuele branding-informatie nodig. Jouw input vormt de basis voor een website die niet alleen esthetisch aanspreekt, maar ook functioneel perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.

Ons ontwikkelingsproces omvat grondige planning, ontwerp, ontwikkeling en uitgebreide tests. Hierdoor kunnen we een hoogwaardige website opleveren die voldoet aan uw verwachtingen.

Ja, jouw input is van essentieel belang. Je hebt volledige zeggenschap over het ontwerp en de functionaliteiten van de website. We integreren jouw feedback tijdens het hele proces.

Eventuele aanvullende functies na de lancering kunnen leiden tot extra kosten. We bespreken deze wijzigingen echter altijd met je en bieden transparantie over de kosten.

Onze samenwerking omvat regelmatige updates en open communicatie. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen, waardoor het proces soepel verloopt.

We maken gebruik van moderne technologieën zoals HTML5, CSS3, PHP en CMS-platforms om een geavanceerde en betrouwbare website te ontwikkelen die aan jouw verwachtingen voldoet.

Ja, we bieden onderhoudsdiensten na de lancering. Dit omvat updates, bugfixes en algemene ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren.

We implementeren SEO-praktijken om de zichtbaarheid van uw website te vergroten. Dit omvat het optimaliseren van inhoud, meta-tags en andere relevante aspecten voor zoekmachines.

Ja, de website is volledig compatibel met verschillende browsers en apparaten. We zorgen ervoor dat uw site probleemloos functioneert op desktops, tablets en smartphones.

Beveiliging is onze prioriteit. We waarborgen dit door SSL-certificaten, regelmatige beveiligingsaudits en implementatie van beste praktijken voor gegevensbescherming.

Training en documentatie zijn beschikbaar voor het beheer van uw website. We zorgen ervoor dat uw team zelfstandig inhoud kan toevoegen en bewerken.

U kunt zelf eerdere projecten bekijken om onze vaardigheden en stijl te beoordelen. We laten graag voorbeelden zien die vergelijkbaar zijn met uw beoogde website.

We optimaliseren de laadsnelheid en prestaties van de website voor een vlotte gebruikerservaring. Dit omvat compressie van afbeeldingen en efficiënt gebruik van code.

Regelmatige back-ups worden gemaakt om gegevensverlies te voorkomen. Bij onvoorziene omstandigheden hebben we een gestructureerd herstelproces om snel te kunnen handelen.

We volgen strikte privacyrichtlijnen om de gebruikersprivacy en gegevensbescherming te waarborgen. Uw gegevens zijn veilig bij ons.

We bieden garanties voor uptime en beschikbaarheid volgens service level agreements (SLA). Onze hostinginfrastructuur is betrouwbaar en goed onderhouden.

De website is schaalbaar en kan gemakkelijk worden bijgewerkt voor toekomstige uitbreidingen. We denken aan de groei van je bedrijf bij het ontwerpen van de website.

Ondersteuning na lancering omvat technische hulp en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat jouw website up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en beveiligingsnormen.

Bugs en technische problemen worden snel aangepakt met een efficiënt oplossingsproces. Je kunt altijd op ons rekenen voor technische ondersteuning.

Feedback tijdens de ontwikkeling wordt geïntegreerd tijdens regelmatige evaluatiesessies. Jouw inbreng is waardevol om het eindproduct aan je verwachtingen te laten voldoen.

Ja, we bieden trainingen voor jouw team om de website effectief te beheren. Dit omvat het gebruik van het beheersysteem en andere relevante tools.

Het is de klant aangeraden eerst contact met ons te maken om de vereisten van de website en de levertijd te bespreken. Hierna kan de klant eht gewenste pakket op onze website selecteren en de bestelling voltooiten door de betaling via iDeal te verrichten. Hierna gaat ons team meteen aan de slag.

Bij het bestellen van een website pakket ontvang je na de betaling automatisch een factuur met alle gegevens hierop vermeld zoals BTW nummer en de BTW voor het bestelde websitepakket.

Website Discount Services

Jouw website goedkoop en
professioneel laten maken

KVK-nummer: 78094909

BTW-nummer: NL861262177B01

Contact

Talingweg 46 I, 1121VM Landsmeer

(+31) 85 301 6034 / 62730 5554

(+31) 62730 5554

© 2024. Website Discount Services, websitediscount.nl. Alle rechten voorbehouden

0
    Jouw bestelling
    Geen website pakket geselecteerd