Contactformulier

Contact Us
First
Last
Edit Template

WebsiteDiscount.nl

Sales Partnerprogramma

Wordt partner van WebsiteDiscount.nl en verdien 35% commissie

Promoot onze diensten in
jouw regio en verdien 35% commissie.

Waarom is deze campagne geschikt voor jou?

Groot aantal potentiele klanten

In het hedendaagse tijdperk is een website essentieel en vormt het een onmisbaar element voor online ondernemingen en zichtbaarheid op het web. Of het nu gaat om een winkel, zelfstandige professional, non-profitorganisatie of blogger, een website is een cruciaal instrument om online aanwezig te zijn, vergelijkbaar met een visitekaartje. Periodiek, meestal om de paar jaar, moeten websites geüpgraded worden om te voldoen aan de nieuwste technologische normen en om mogelijke beveiligingsrisico's te minimaliseren. Deze noodzaak tot regelmatige updates creëert een terugkerende markt met aanzienlijk potentieel.

Flexibele financiering mogelijk

Dankzij onze samenwerking met externe financieringspartners is het eenvoudig om in aanmerking te komen voor de financiering van jouw website of webproject. Dit betekent dat jouw klanten de mogelijkheid hebben om hun website in termijnen van 12, 25, 36 of 48 maanden te betalen, afhankelijk van hun voorkeur. De goedkeuring voor de financiering is snel geregeld, vaak al binnen 5 minuten. Hierdoor kunnen klanten bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks laag bedrag vanaf slechts €22 voor hun webshop. De mate van financiering wordt bepaald door onze externe partners.

Verdien 35% commissie

Voorbeeld:
-Starter website (€299 incl. BTW): Commissie is €104,65
-Standaard website (€449 incl. BTW): Commissie is €157,15
-Standaard webshop (€799 incl. BTW): Commissie is €279,65

Je wordt maandelijks uitbetaald

We bieden onze klanten sterk gereduceerde tarieven 38% goedkoper dan bij de concurrent, zonder in te boeten aan de kwaliteit.

Jouw eigen regio WebsiteDiscount.nl page

Na oplevering bieden we de nodige support en garantie. We zijn 1 x 24 uur beschikbaar voor het oplossen van problemen.

Verdien €1000 - €3000 per maand met enkele uurtjes werk

Heb je vragen of suggesties? Je kunt ons zeven dagen per week, 24 uur per dag bereiken via WhatsApp chat (+31 627305554) of per e-mail: affiliates@websitediscount.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen over deze campagne en onze diensten.

De kosten voor je website variëren op basis van de gewenste functionaliteiten en complexiteit. Na een grondige bespreking van jouw doelen stellen we een op maat gemaakte offerte op, zodat je een transparant beeld krijgt van de investering. Je kunt er ook voor kiezen om een van onze standaard website pakketten te bestellen met standaard opties.

De levertijd van een website hangt af van de complexiteit van website of webshop. Doorgaans is de levertijd van een Starter website of standaard website tussen 5 en 10 dagen.

Om te starten hebben we jouw specifieke doelen, gewenste inhoud (teksten, foto's) en eventuele branding-informatie nodig. Jouw input vormt de basis voor een website die niet alleen esthetisch aanspreekt, maar ook functioneel perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.

Ons ontwikkelingsproces omvat grondige planning, ontwerp, ontwikkeling en uitgebreide tests. Hierdoor kunnen we een hoogwaardige website opleveren die voldoet aan uw verwachtingen.

Ja, jouw input is van essentieel belang. Je hebt volledige zeggenschap over het ontwerp en de functionaliteiten van de website. We integreren jouw feedback tijdens het hele proces.

Eventuele aanvullende functies na de lancering kunnen leiden tot extra kosten. We bespreken deze wijzigingen echter altijd met je en bieden transparantie over de kosten.

Onze samenwerking omvat regelmatige updates en open communicatie. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen, waardoor het proces soepel verloopt.

Website Discount Services

Jouw website goedkoop en
professioneel laten maken

KVK-nummer: 78094909

BTW-nummer: NL861262177B01

Contact

Talingweg 46 I, 1121VM Landsmeer

(+31) 85 301 6034 / 62730 5554

(+31) 62730 5554

© 2024. Website Discount Services, websitediscount.nl. Alle rechten voorbehouden

0
    Jouw bestelling
    Geen website pakket geselecteerd